U woont in Berchem en bent op zoek naar privéles Frans?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U hebt studiehulp nodig met het onder de knie krijgen van Frans? Bijleskantoor StudieCo zorgt voor een gediplomeerd bijlesleerkracht Frans bij u thuis in Berchem! Voor een vlotte opstart van de bijlessen kan u onderaan deze pagina het formulier invullen. Een medewerker van bijleskantoor StudieCo bezorgt u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte voor bijlessen of studiebegeleiding Frans.

Bij veel leerlingen van lager onderwijs en het middelbaar onderwijs vormt Frans een grote moeilijkheid. Dit zorgt ervoor dat op het niveau van het hoger onderwijs/universiteit vaak een niet op te halen achterstand is. Dit kan verholpen worden door zowel het aanleren van vakinhoudelijke aspecten zoals het schrijven, lezen of vertalen van Frans maar ook door een doorgedreven studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding.

De bijlesleerkrachten en studiebegeleiders van StudieCo komen bij u aan huis aan een frequentie die zij samen met u overeenkomen en die aangepast is aan de noden van de leerling(e) of student(e). Overtuigd van StudieCo? Contacteer ons zo snel mogelijk!