Bijles Frans in Kessel-Lo!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijles, studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding Frans in Kessel-Lo bent u bij StudieCo aan het juiste adres! Door onze gespecialiseerde bijlesleerkrachten zijn wij de ideale partner voor u! Bijleskantoor StudieCo voorziet bijlesleerkrachten en/of studiebegeleiders die bij u aan huis komen. U kan bij ons bijlessen Frans aanvragen op verschillende onderwijsniveaus:

  • Lager onderwijs
  • Middelbaar onderwijs
  • Hoger onderwijs/universiteit
  • Voorbereiding op de centrale examencommissie

De leerkrachten Frans van StudieCo hebben op vakinhoudelijk gebied een uitgebreide kennis die ze met u wensen te delen. Ook indien u op zoek bent naar studiebegeleiding voor Frans kan u beroep doen op onze bijlesleerkrachten

U bent overtuigd van bijleskantoor StudieCo? Aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaand invulformulier. Een medewerker zal u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte bezorgen!