Bijles Frans in Wilsele!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijles, studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding Frans in Wilsele bent u bij StudieCo aan het juiste adres! Door onze gespecialiseerde bijlesleerkrachten zijn wij de ideale partner voor u! Bijleskantoor StudieCo voorziet bijlesleerkrachten en/of studiebegeleiders die bij u aan huis komen. U kan bij ons bijlessen Frans aanvragen op verschillende onderwijsniveaus:

  • Lager onderwijs
  • Middelbaar onderwijs
  • Hoger onderwijs/universiteit
  • Voorbereiding op de centrale examencommissie

De leerkrachten Frans van StudieCo hebben op vakinhoudelijk gebied een uitgebreide kennis die ze met u wensen te delen. Ook indien u op zoek bent naar studiebegeleiding voor Frans kan u beroep doen op onze bijlesleerkrachten

U bent overtuigd van bijleskantoor StudieCo? Aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaand invulformulier. Een medewerker zal u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte bezorgen!