Spreken

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Spreken

Franstalige grensoverschrijdende contacten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze mondiale wereld.  Meertaligheid is dan ook een belangrijke doelstelling binnen ons huidig onderwijs, zowel tijdens het middelbaar onderwijs als in het hoger onderwijs.  Bij het (durven) spreken van de Franse taal moeten er echter een aantal vaardigheden verworven zijn. 

Tijdens de bijlessen gaan de bijlesleerkrachten en studiebegeleiders van Bijleskantoor StudieCo gericht met u aan de slag om deze vaardigheden te verwerven of te verfijnen.  Samen met de student verruimen zij tijdens de bijles of de studiebegeleiding de franse woordenschat en taalvariëteit.  Er wordt tijdens de bijles aandacht geschonken aan de uitspraak en articulatie in het Frans.  Daarnaast wordt er ook getraind op de spreek- en gespreksvaardigheid.   Er worden gerichte oefeningen gemaakt op de opbouw van een gesprek in het Frans: een gesprek beginnen, voeren en afsluiten.  Indien nodig kan de bijlesleerkracht ook de huiswerkbegeleiding verzorgen via privéles aan huis.

5
Gemiddeld: 5 (1 stem)